maximale mankracht
maximale tevredenheid

Maximale mankracht is maximaal gecertificeerd :

sna

nbbu

Beoordelingen van onze klanten

"Neele Warehousing werkt al meerdere jaren met de mensen van Maximale Mankracht. Mede door hun inzet is Neele Warehousing de laatste jaren gegroeid. Wat opvalt is de inzet, de motivatie en de daadkracht van zowel de werknemers als de back-office. Een bedrijf dat meedenkt met onze wensen en dat hun beloftes waarmaakt."

Dennis Kruit, Neele Warehousing

"We waren op zoek naar partner die net zo betrokken in zijn werk is als wij dat naar onze opdrachtgevers zijn, deze betrokkenheid hebben we bij Maximale Mankracht gevonden. De samenwerking verloopt prima en de vraagstukken worden goed ingevuld."

Philip Bruins, VAT Logistics

"Vat Logistics heeft de afgelopen jaren de firma Maximale Mankracht als een zeerbetrouwbare en flexibele partner leren kennen. Het geleverdeinhuurpersoneel is altijd gemotiveerd en van een goed niveau. Ook wordende eventuele problemen direct adequaat opgepakt en naar onzetevredenheid opgelost."

Costa Herraez Gallego, B&J Logistics

"Wij zijn erg tevreden over de flexibiliteit van Maximale Mankracht. Het personeel is prettig om mee te werken en voert de opgedragenwerkzaamheden op de juiste manier uit.We waarderen het enorm dat maximale mankracht ons altijd naar wens en optijd van de juiste medewerkers kan voorzien."

Arjan Goudriaan, Dekker Tankopslag© Maximale Mankracht 2016